\\ WELKOM

Een huis van vertrouwen sinds 1957 ...

GARAGE DEFEVER is opgericht in 1957 door de Heer Paul Erard en is verder uitgegroeid tot een dynamische famillie-onderneming met zijn echtgenote Betty en hun zonen Filip, Karel, Louis en Kris .

In de loop van zijn 55-jarig bestaan heeft garage DEFEVER steeds grote waarde gehecht aan KWALITEIT, INTEGRITEIT en PROFESSIONALISME, waardoor het een trouw klantenbestand heeft opgebouwd zowel in Vlaanderen, Wallonië als Frankrijk. Om verdere groei mogelijk te maken is de voorbije jaren aanzienlijk geïnvesteerd in infrastructuur, opleiding en apparatuur om een nog betere service te kunnen verlenen aan onze klanten.

Door de stijgende vraag naar aanloopwagens door bedrijven, werd in 1999 Cargo Rent opgericht. De focus ligt op de verhuur van bestelwagens als aanloopwagen bij een nieuwe aankoop, vervangwagen bij ongeval of pech, of gewoon als extra voertuig voor een tijdelijke nood. De minimum huurperiode bedraagt 1 maand. Cargo Rent biedt een ruim gamma bestelwagens aan : kipper, koelwagen, gesloten bestelwagen van klein tot groot, dubbele cabine, open laadbak of meubelkast, takelwagen, …

Om aan de eigen behoeften te voldoen, bouwt Cargo Rent al altijd zijn wagens zelf op. Door de invoering van de COC voor bedrijfsvoertuigen, heeft Cargo Rent de kans gegrepen de activiteiten als carrosseriebouwer verder uit te breiden. Er werd een kwaliteitssysteem geïntroduceerd en de COP(IA)-erkenning werd behaald, een waarborg voor een conforme productie. Indien gewenst levert Cargo Rent levert dus een COC af bij uw opbouw.


Salon Auto Moto Van 2013
Bezoek ons op stand 6.19Citroën Defever